...azt mondta, hogy ne törődjek semmivel, csak írjak.

Ha ilyen könnyű lenne... De nálam semmi sem egyszerű. :) Ismét szomorú események zavarták meg boldogságom, de -mint már egy jó ideje- most is magam mögött hagyom a bajt. Persze olykor-olykor azért hátrapillantok a hátam mögött tornyosuló halomra.

Szerző: Lujz  2011.06.14. 22:02 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lujz.blog.hu/api/trackback/id/tr672984586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linus1012 2011.06.21. 12:27:28

Nos, azt, hogy magad mögött hagyod, nagyon helyesen teszed. Azt, hogy visszanézel, kevésbé (mondom én, aki csaknem fél éve rágja magát egy aprócska félreértésen...). Van egy nagyon okos ismerősöm, ő szokta mondani azt, hogy: 'ha valamit nem tudsz megoldani, zárd be egy dobozba, a dobozt rakd bele egy szekrénybe, a szekrényt zárd be, és dugd el a kulcsot'. Aztán ha eszedbe jut, hova tetted, vedd elő, keresd meg az aktuális dobozt, töprengj el rajta, ha nem látod a megoldást, csukd vissza, egyszer vagy meglátod úgyis, vagy elfelejted a dobozt.
Egyébként az ilyen és ehhez hasonló bejegyzések/félszavas megemlítések néha az őrületbe kergetnek. Ha már leírom, hogy bajom van, vagy elmondom valakinek, hogy valami bánt, akkor mondjam már el azt is, hogy mi az, nem?
Node nem akarlak ilyenekkel sértegetni/megbántani/felhúzni, tedd azt ami jólesik.
Nos, megyek, megnézem a dobozt, hátha most, végre sikerül...

Lujz 2011.07.07. 00:42:47

Jó is ez a doboz dolog, csak amilyen szépen hangzik, olyan nehéz is tud lenni. :)
Csak vannak dolgok, amiket nem könnyű megosztani másokkal, még akkor sem, ha nagyon közel állnak hozzád -sőt talán nehezebb is-, mert így valóságossá válik az egész.
És még az is az igazság része, hogy már hosszú ideje csak halmozom a gondokat, nem hozom felszínre, hátha eltűnnek...

linus1012 2011.10.13. 11:01:25

Hát ez az. Ha nem könnyű olyanoknak elmondani, akik közel állnak hozzád, nekem elmondhatod.
Ezt egyébként tökéletesen megértem. Évek óta igyekszem találni egy olyan embert, akinek elmondhatom, ami nyomaszt, aztán mire elmondanám, kiderül, hogy voltaképpen sokkal jobb barátok vagyunk, mint azt gondoltam/szeretném. Nehéz az élet, de így, egy évvel idősebben elhiheted, csak még negatívabban látom a helyzetet.

Lujz 2011.11.13. 23:25:25

@linus1012: Köszönöm, aranyos vagy, de egyrészt inkább magamba fojtom (tudom helytelenül), másrészt viszont te sem állsz olyan távol tőlem, mint egy "idegen".
Mindig van valami kiút. És "ezek" alapján még azt hinné az ember, hogy mennyire pesszimista vagyok (vagy akár te is), pedig nincs így, csak a jó dolgokat -ahogy az emberek többsége, én is olykor- természetesnek tudom venni.
süti beállítások módosítása