A mai napnak három mélypontja volt: az eleje, a közepe és a vége.

Rosszul kezdődött, már reggel éreztem, hogy el van rontva. Aztán valahogy sikerült felfokozni a hangulatot, csak azért, hogy leronthassuk. Az idillel ismét visszajövő jókedv már a reggelinél is rosszabb jelenleg.

És miért olyan törvényszerű, hogy azokban csalódjunk, akiktől a legkevésbé várnánk? (Választ várok, valóban érdekel!)

Szerző: Lujz  2011.06.09. 21:48 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lujz.blog.hu/api/trackback/id/tr302971812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linus1012 2011.06.21. 13:27:43

Pont ezért. Mert nem várod. Ha mondjuk ismersz valakit, akivel kölcsönösen nem bírjátok egymást, attól nem meglepő, ha fura, rossz, érthetetlen, értelmetlen, bosszantó, ingerlő dolgokat csinál.
Ezzel ellentétben, ha van egy igazán jó barátod, tőle nyilván azt várod, hogy megértő, kedves, odafigyelő legyen. Így aztán ha olyat csinál, ami neked nem tetszik, fájdalmat okoz, azt Csalódásnak érzed, akár a személyed elleni antipátia, zsarnokság, sőt, néha még utálat, bántó szándék jeleként is értelmezheted.
Bár az előző kommentjeimre adott válaszaidból kitűnik, hogy nyilván sokkal nagyobb gondokkal küszködsz, mint a legtöbb 10es évei végét járó gimis lány, úgy gondolom, ugyanúgy vannak neked is hullámhegyek és -völgyek az életedben, hangulataidban, no meg persze a hormonjaid szintjében is. Arra akarok kilyukadni, hogy próbálj meg a jó dolgokra összpontosítani, ne a múlt sebein, a jelen égető fontosságú megoldásra váró problémáin, a jövő veszélyein törd azt a kobakos fejed, hanem koncentrálj a jó dolgokra.
Itt a nyár, ki a szabadba, fuss, nevess, Manozz, lovagolj!:D

Lujz 2011.07.07. 00:37:08

Sokszor saját magammal küzdök, hogy a jó dolgokra koncentráljak és ne a megoldhatatlan, visszafordíthatatlan problémákra figyeljek. Azért is csak most írok, mert folyamatos pörgés az életem, amit nem is bánok. ;)
süti beállítások módosítása